Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- جلسه کمیسیون ماده پنج شهر تهران به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران با حضور اعضاء، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شـــهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل و با طرح موضعی اراضی 4 هکتاری محله شهید رجایی واقع در منطقه 18 موافقت شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آریا به نقل از  روابـــط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران علی اشراقی درباره این جلسه گفت: طرح موضعی اراضی 4 هکتاری محله شهید رجایی واقع در منطقه 18 مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به توضیحات مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و مشاور تهیه‌کننده طرح و ضرورت احداث پروژه مذکور به‌منظور تأمین مسکن جایگزین بافت فرسوده، با این طــــــرح موافقت شد.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج افزود: همچنین در این جلسه موضوع احداث یک بازار چندمنظوره خدماتی در منطقه 19 در زمینــی به مساحت ده هکتار که در گذشته کوره‌پز خانه بوده مطرح و با احداث یک مجموعه 9 طبقه تجاری- اداری شامل یک مرکز مدرن و پیشرفته سورت، بسته‌بندی و نگهداری در سردخانه با سطوح خدمات هفت‌گانه در مساحت 77 هزار مترمربع و 17هزار واحد پارکینگ با ملاحظات و تأییدات ترافیکی موافقت شد.
وی تأکید کرد: تصویب پروژه‌های فوق می‌تواند زمینه‌ساز تحول و ارتقاء کیفیت زندگی در زمین‌های متروکه جنوب غرب تهران باشد، به‌طوری‌که با بازآفرینی شهری در این محلات شرایط مطلوب‌تری برای زندگی ساکنین فراهم می‌شود.  
 اشراقی در پایان با اشاره به طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 گفت: با توجه به تکالیف مصرح در مصوبه سال 98 شورای عالی شهرسازی و معماری و لزوم سلسله اقداماتی به‌منظور تبیین تکالیف شهرداری تهران، قرار شد کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج نسبت به بررسی و تأیید نقشه‌ها و ضوابط و مقررات طرح تفصـیلی ویژه منطقه 22 با توجه به ضوابط مربوطه اقدام کند تا سریع‌تر زمینه ابلاغ نهائی طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 توسط کمیسیون ماده پنج فراهم شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران کمیسیون ماده پنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با بیان اینکه سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه قضاست، اظهار کرد: در همین راستا یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن به ارزش ۷۰ میلیون یورو در بندر شهید رجایی وجود دارد و به هیچ عنوان اجازه ترخیص به آن نمی‌دهیم. شرکت فروشنده این روغن‌ها مدعی شده که محموله را پس می‌گیرد.

وی افزود: در حال حاضر پیگیر این موضوع هستیم و هفته آینده جلسه‌ای در این رابطه برگزار می‌شود و مسئولان مربوطه را دعوت کردیم که در این جلسه نسبت به این موضوع پاسخگو باشند. برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضییع اموال عمومی تشکیل شده است و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: درباره این پرونده سازمان غذا و دارو رسالت خود را به خوبی انجام داده است و محموله‌ای که امکان مصرف ندارد را تحت هیچ شرایطی تأیید نکرده است. این روغن‌ها در قالب ۳ محموله به بندر شهید رجایی وارد شده است. ۲ مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است. وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

وی اضافه کرد: این محموله حدود ۳ سال ۹ مخزن بزرگ را اشغال کرده است که همین موضوع نگهداری این روغن‌ها هزینه زیادی را در بر می‌گیرد.

قهرمانی یادآور شد: محموله مهم دیگری که در این بندر وجود دارد، ۱۰ کانتینر تجهیزات بافندگی مربوط به یک شرکت در استان قم است. این شرکت بیش از ۷ ماه به دنبال ترخیص کالاهای خود بود و یک روز قبل از سفر ریاست قوه قضائیه به استان این محموله تعیین تکلیف و کالاهای آن ترخیص شد. حل مشکلات این شرکت یکی از برکات سفر قوه ریاست قوه قضائیه بود.

وی با اشاره به دستاوردهای سفر ریاست قوه قضائیه به استان، گفت: این سفر حساسیت بالایی را در بین مدیران ایجاد کرده و مسئولان نسبت به انجام وظایف خود دغدغه‌مندتر شدند و این یکی از برکات سفر رئیس قوه قضائیه است.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های بنادر، معطلی کشتی‌ها بود، بیان کرد: معطلی کشتی‌ها از چند جهت دارای اهمیت است. هر روز معطلی یک کشتی در بندر حداقل حدود ۲ میلیارد تومان هزینه دموراژ در پی دارد. در گذشته کشتی‌هایی داشتیم که حدود ۶ ماه در بندر معطل بودند و چیزی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه دموراژ این کشتی‌ها بود.

قهرمانی اضافه کرد: جلوگیری از فاسد شدن کالاها در کشتی و تأمین نیازهای اساسی مردم از طریق واردات این کالاها از دیگر موارد اهمیت ترخیص کالاها از این کشتی‌هاست. بعد از ورود دستگاه قضائی به این موضوع هیچ کشتی نه در اسکله و نه در لنگرگاه بیشتر از ۷ روز توقف ندارد.

وی با تقدیر از زحمات و هماهنگی مدیران استانی، تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه در جریان سفر اخیر خود به این موضوع اشاره داشت که وضعیت بنادر در مقایسه با سفر قبلی بسیار بهتر شده است. یکی از علل توفیقاتی که در استان هرمزگان شاهد آن هستیم تعامل و همراهی همه مسئولین به ویژه استاندار، نماینده، ولی فقیه و دستگاه‌های اجرایی و امنیتی است. همه با یکدیگر همدل و همراه هستند و به دنبال حل مشکل هستیم.

کد خبر 6098695

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت یک شهرک مسکونی ۵۵۵ هکتاری در اطراف قم
  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح